OM OS

LLA'S MISSION

LLA Copenhagen er en dansk virksomhed, hvis talent og ekspertise har gjort det til et velkendt navn på modemarkedet. LLA’s nøgleord er innovation, konstant forandring og modebevidsthed.

LLA’s vigtigste opgave er at skabe tilbehør i høj kvalitet til den bedste tilgængelige markedspris.

 

HVORDAN STARTEDE DET?

I begyndelsen af ​​december 2015 var vi på udkig efter nogle eksklusive iPhone covers til en optimal pris, acceptabel kvalitet og et flot design - dog uden held. Vi var ekstremt frustrerede over, at det var umuligt at finde et eksklusivt cover, der opfylder vores krav.

Efter flere måneder med intens forskning og arbejde vedrørende markedet for accessories, besluttede vi at stifte LLA på grund af to grunde:

Først og fremmest er vi meget dedikerede og lidenskabelige omkring avancerede kvalitetsprodukter og fine materialer. Desuden er vi meget opmærksomme på sammenhængen mellem produkt og pris. Da vi ikke kunne finde nogen butikker, der sælger tilbehør i høj kvalitet til rimelige priser, etablerede vi LLA Copenhagen.

 

HVAD GØR LLA SPECIELT?

LLA blev skabt med kundens behov i tankerne, og derfor stræber vi konstant efter at lytte til vores kunder. Derfor er vi meget fokuseret på at sikre den eksklusive kvalitet af vores produkter.

 

HVORFOR SKAL DU PRØVE LLA-PRODUKTER?

LLAs produkter gør det muligt for dig at være unik. Ved at klæde din telefon med bl.a. vores unikke vegan læder produkter, ville ingen andre have det nøjagtige samme tilbehør som dig, faktisk er der ikke to mønstre, der er ens.

 

 

LAD OS STILLE DIG FØLGENDE TRE SPØRGSMÅL

  1. Kan du lide produkter i høj kvalitet?
  2. Kan du lide at modtage det, du betalte for, og desuden noget mere?
  3. Kan du lide hurtig forsendelse?

Hvis du kan svare ja på disse tre spørgsmål, skal du definitivt prøve vores produkter.

 

VIRKSOMHEDSDETALJER

LLACOPENHAGEN.DK Er den officielle online butik.

LLA Copenhagen ApS er underlagt dansk lovgivning og er registreret i Danmark på følgende adresse:

Bryggervangen 76, kld. th., 2100 København Ø

LLA Copenhagen ApS

CVR-nr.: 39873532

 

KONTAKT OS

E-mail: support@llacopenhagen.dk

Du kan finde kontaktformlen under "KONTAKT OS"

Vores kundesupportteam er klar til at besvare dine spørgsmål 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Normalt svarer vi inden for 30 minutter.